spongecakes

♦ life in a suitcase ♦

Hej... igen.

Publicerad 2012-09-02 22:12:11 i thoughts

Det var länge sedan jag skrev här nu. Hade till och med glömt bort lösenordet men efter många försök kom jag till slut på det. Ville mest bara berätta att jag har gjort en ny blogg. Av någon konstig anledning väljer jag att göra nya bloggar efter cirka ett år. Blir less på dem jag har och gör nya.

Ja, som sagt så gjorde jag en ny blogg. Det var i början av juni om jag minns rätt. Bytte från blogg.se till blogspot då jag hade hoppats på att kunna ändra i design mer och liknande. Kan inte säga att min önskan uppfylldes. Dessutom har den blivit mer dethärgjordejagidagochsåhärtyckerjagomsakerochting vilket inte känns rätt för bloggerskan inom mig, haha. Jag kommer nog fortsätta ett tag till och se vad jag tycker, annars börjar jag möjligtvis skriva här igen eller så gör jag ännu en blogg... Måste skärpa mig!

Om

Min profilbild

spongecakes

sandra, bosatt i örnsköldsvik sedan 18 år tillbaka. drömmer om att få upptäcka världen och hjälpa andra. tycker om mina vänner, festligheter, musik, ord och foto. bloggar om känslor, händelser och sådant som jag anser är fint.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela